Welkom, Fijn je hier te zien.

Ik ben Brenda Wielders.
Energetisch therapeut, teacher & levensgenieter.

Wil je mij volgen op social media?

Ook bekend als Mãe Tamar. Al 18 jaar lang run ik met veel plezier mijn praktijk Livingjoy. Natuur, spiritualiteit en klank hebben altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Ik produceer muziek die gericht is op de geest, het lichaam en de ziel, en leer anderen gereedschappen om het beste uit zichzelf en het leven te halen.

Van jongs af aan keek ik op een andere manier naar de wereld. Vanwege mijn sterke zintuigen en waarnemingen werd ik niet altijd begrepen of gehoord, en belandde ik soms in problemen. Ik kreeg vaak te horen dat ik me nergens mee moest bemoeien. Men zag mij als een “wild kind” dat moeilijk te sturen was, of als iemand die te veel in haar eigen wereld leefde. Onze hele familie leek buiten de “maatschappelijke” normen te vallen.

Het gevoel van anders-zijn en het ontbreken van aansluiting in de maatschappij resulteerde in een lastige puberteit en een zoektocht naar mezelf. In die periode leerde ik wat ik niet wilde en wat ik wel wilde. Ik ontdekte dat wat je wilt niet altijd goed voor je is en voortkomt uit patronen en overtuigingen. Het was moeilijk voor mij om met anderen samen te werken en ik botste regelmatig met collega’s, leidinggevenden en bazen. Mijn eerlijkheid en helderziendheid zorgden voor problemen. Ondanks dat ik goed was in mijn werk, ging dit ten koste van mijn ware natuur en besloot ik ermee te stoppen.

Bovendien belandde ik regelmatig in onveilige situaties, waarbij mijn intuïtie juist mijn redding bleek te zijn. Ik moest zelf traumatische ervaringen verwerken als gevolg van grensoverschrijdend gedrag van anderen.

Ik ben gaan onderzoeken hoe ik kon omgaan met overprikkeling in deze maatschappij en met mijn zintuigen. Vragen zoals “Wat gebeurt er in mijn gedachten? Wat is het ‘ik’ en waar komt het vandaan? Wie ben ik echt?” waren mijn drijfveer. Ik zocht heling en op een dag ontwaakte ik met een waardevol inzicht: het leven is niet te controleren, maar ik kan wel anders met mezelf omgaan.

Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik verschillende tools geleerd van therapeuten, leraren, opleidingen en trainingen. Ik heb geleerd bij verschillende sjamanen en Tibetaans boeddhistische leraren hoe ik mijn emoties kon reguleren. Ik ontdekte hoe intuïtie via ons lichaam communiceert en hoe wijs het menselijk lichaam is. Ik leerde grenzen te herkennen en te bewaken, zodat ik mezelf niet verlies in de wereld om me heen.. .

Mijn persoonlijke
opleidingen & trainingen

Lees hier een kleine opsomming van cursussen &  trainingen die ik gevolgt heb om mijn persoonlijke kennis te verbreden en te ontdekken.

2007 – 2009 Mens & Intuïtie
2009 –  Medische Basis Kennis
2008 – New paradigm (Basic, Teacher, 13D)
2008 – Reiki 1 & 2 en Master
2009 – Seichem 1 & 2 Master
2010 – Magnified Healing
2011 – Hormoon balans
2012 – Cupping Massage & massage
2012 – Munay Ki & Nusta Karpay
2013 – Sibirische sjamanisme
2013 – Healen met Cacao & plantmedicijnen
2014 – Zweethut Water gieters training
2013- 2015 – Training Pampammesayok inca sjamanisme.

2014 – Medische Basis Kennis (Volgens Plato)
2015 – Vrouwelijk lichaam & Hormonen
2016 – Meridianen & triggerpoints
2016 – 2018 Klankschaal & stemvork therapie
2018 – Dry Needling & meridianen
2018 tot nu – Tibetaans boeddhisme (Ngalso)
2019 – Sundoor Vuurloop practitioner / Peggy Dylan
2020 – NLP Practitioner
2022 – Rouw counseling therapeut
2023 tot nu – Music producer & sound engineer

Het is belangrijk om een sessie te nemen bij de therapeut die goed bij je past!

Als je jezelf herkent in mijn verhaal en het gevoel hebt dat ik jou kan helpen, maar nog steeds twijfelt, is het belangrijk om te onderzoeken waar die twijfel vandaan komt. Het kan waardevol zijn om je twijfel of vraag met mij te delen. Aarzel niet om vrijblijvend je vraag of bericht naar me te sturen. Ik sta klaar om naar je te luisteren.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Heb jij klachten over Livingjoy, stuur een mail, waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017