Workshops

Become love, preach love & embody your inner wisdom.

Workshops (of op maat)

Een waardevolle bron voor jouw reis naar jezelf sjamanistisch healen en het (her)ontdekken van jouw ware natuur in een ceremonie.

Zo nu en dan verzorg ik losse workshops of inspiratie dagen. Denk dan aan zweethutten, duo soundhealing, soundhealing, cacao ceremonie, despacho voor groepen. Het is ook mogelijk om mij in te huren voor een workshop bij jou thuis.
Dit kan bijvoorbeeld een mantra avond zijn bij het vuur, een despacho of volle/nieuwe maan ceremonie. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief en/of volg mij op socialmedia.

Despacho ceremonie.

De Despacho ceremonie uit de Quero traditie is een krachtig ritueel van dankbaarheid en intentie. Met zorg en aandacht worden verschillende symbolen en elementen zoals zaden, bloemen en kruiden samengebracht in een prachtig mandala-achtig offer. Dit symboliseert de wensen, intenties en verbinding met de natuurlijke wereld. Tijdens de ceremonie wordt het despacho ritueel verbrand, waarbij de intenties naar het universum worden gestuurd. Het is een diepgaande en transformerende ervaring die helpt bij het loslaten van belemmerende patronen, het creëren van balans en het versterken van de verbinding met onszelf en de wereld om ons heen.

Het pad van het hart.

Become love, preach love & embody your inner wisdom.

zweethut ceremonie

 Medicine voice | Zweethut ceremonie

De Medicine Voice Zweethut is een krachtige ceremonie waarbij we ons verbinden met onze innerlijke stem en de helende kracht van klank. In de intense hitte van de zweethut reinigen we ons fysieke en spirituele lichaam, terwijl we gezamenlijk zingen en mantra’s chanten. Door onze stemmen te laten klinken, bevrijden we oude emoties en blokkades. Het is een diepgaande ervaring van transformatie en heling, waarbij we de verbinding met onszelf en de gemeenschap versterken. De Medicine Voice Zweethut nodigt ons uit om onze ware stem te ontdekken en onze innerlijke kracht te omarmen

zweethut ceremonie

Cacao ceremonie | Pad naar het hart

De Cacao Ceremonie is een magische reis naar het hart, waarbij we samenkomen en de helende kracht van cacao ervaren. Met de cacao als onze bondgenoot openen we ons voor diepe verbinding, intentie en transformatie. De ceremonie begeleidt ons op een innerlijke reis, waarin we loslaten wat ons niet langer dient en ruimte creëren voor liefde, helderheid en zelfontdekking. De cacao nodigt ons uit om in het moment te zijn, te luisteren naar ons hart en onze ware essentie te omarmen. Het is een intieme en liefdevolle ervaring in combinatie met heilige liederen die ons verbindt met onszelf en elkaar.

De helende kracht van klank soundhealing

Soundhealing is een krachtige vorm van heling die de energie van geluid en trilling gebruikt om diepe ontspanning en heling te bevorderen. Geïnspireerd door sjamanistische tradities en de wijsheid van de natuur, maakt het gebruik van instrumenten zoals sjamanendrums, gongen, klankschalen en de betoverende klank van de oceandrum. Door deze instrumenten te bespelen en harmonische klanken voort te brengen, kunnen blokkades in lichaam en geest worden losgelaten.

De elementen van de natuur worden opgeroepen, waardoor een energetische verschuiving plaatsvindt en een diepe verbinding met de innerlijke wereld ontstaat. Soundhealing biedt een helende reis waarbij emotionele en fysieke obstakels worden opgelost, waardoor innerlijke balans en welzijn kunnen worden hersteld. Deze trillingen helpen bij het loslaten van spanning, het herstellen van de natuurlijke energetische stroming en het bevorderen van ontspanning en innerlijke rust.

Het is een holistische benadering die het welzijn van lichaam, geest en ziel ondersteunt.

Deze soundhealingen organiseer ik samen met Jolanda Vijverberg van Feelyourcenter, waarbij we regelmatig gastspelers introduceren.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

 Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017