Healing Traject

Een traject op maat voor transformatie en blijvend effect.

Mijn Trajecten & Aanbod

Energetisch traject op maat.

Een traject op maat bestaat uit een reeks consulten, waarin ik gedurende 3 maanden of langer met jou samenwerk om een dieper bewustzijn van jezelf te ontwikkelen op energetisch niveau. In elk traject richt ik me op jouw specifieke vraag. Als je deze vraag nog niet helder hebt, help ik je graag om deze te verduidelijken, zodat we de consulten optimaal kunnen benutten.

De hoeveelheid consulten.

Een energetisch traject begint vanaf slechts 4 consulten, hoewel het mogelijk kan zijn dat er meer consulten nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Samen bespreken we wat het beste bij jou past

De tijd tussen de consulten.

De tijd tussen de consulten bedraagt gemiddeld 2 á 3 weken, maar kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Mijn doel is om jou waardevolle tips, diepgaande kennis en waardevolle ervaringen te bieden, zodat je in staat bent om deze moeiteloos te integreren in je dagelijks leven. Bovendien fungeer ik als jouw betrouwbare klankbord gedurende dit proces, waardoor je altijd een luisterend oor hebt en de nodige ondersteuning ontvangt.

Laten we kijken of ik de juiste persoon ben voor jou.

Voel je welkom om een traject te starten wanneer jij voelt dat ik de juiste persoon voor jou ben. In mijn praktijk creëer ik een veilige en warme omgeving waarin je jezelf kunt ontvouwen, voelen en leren. Zelfs als je niet bekend bent met de wereld van energie, kan ik met je meebewegen, waardoor je in korte tijd veel kunt leren. Bij Livingjoy mag je zijn wie je bent, met een lach en een traan.

Hoe ziet een traject eruit?

Energetisch op maat

Bij Livingjoy geloven we dat elk individu een persoonlijke aanpak verdient. Met mijn uitgebreide ervaring en diverse tools die ik door de jaren heen heb geleerd, wordt elk traject op maat samengesteld. Daarom is het moeilijk om een vaste indicatie te geven van hoe jouw traject eruit zal zien. We kunnen beginnen met een eerste consult en van daaruit verder overleggen om jouw specifieke behoeften te bepalen

Voorbeeld healing traject

Wel kan ik één van de voorbeelden geven hoe een traject er uit kan komen te zien voor bijvoorbeeld 6 consulten van 1,5 uur per consult.

1e healing consult: Energetisch (klank) healing + intake. Dit consult geef ik een reading en behandel de voorkant van jouw lichaam.

2e healing consult: Energetisch healing achterkant/rug met de stemvorken & klankschalen. + energetische oefeningen om thuis voort te zetten.

3e healing consult: Energetisch chakra kaars behandeling voorkant of rug.
Waaronder andere resonantie stemvorken worden ingezet, dieper je chakra’s te zuiveren.

4e healing consult: Energetisch meridiaan (klank) massage met essentiële olie voor de rug & benen. Waarin ik de diepgaandere chakra stemvorken in zet.

5e healing consult: Energetisch healing met shamballa energie (onvoorwaardelijke liefde) in combinatie met de planetaire stemvorken. Balans brengen van kosmische energie, zodat deze dieper kan wortelen in de aarde.

6e healing consult: Energetisch healing van de rug met de planetaire stemvorken & klankschalen. Aura & chakra zuivering incl. de chakra kaars behandeling.

Energetisch groeien.

Tijdens elke sessie ontvang je passende oefeningen op het gebied van ademhaling, chakra-zuivering en meditatie. Deze oefeningen helpen je om je healing ervaring te integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kun je de positieve effecten van de sessies blijvend ervaren.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

 Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017