Individuele Sessie’s

Een healing moment voor jou zelf, waarin je thuis komt in jouw lichaam.

Wanneer ga je voor een sessie?

De redenen voor een sessie bij Livingjoy verschillen per persoon. Sommigen zoeken naar rust, stressvermindering en versterking van hun immuunsysteem, terwijl anderen komen voor trauma verwerking of spirituele groei. Elke sessie is persoonlijk en op maat gemaakt.

Ik kan je vertellen dat ik veel ervaring heb met verschillende soorten vragen en dat mijn expertise ligt op het gebied van trauma, rouw en verlies rondom geboorte, het innerlijk kind en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast help ik mensen die hooggevoelig zijn (HSP’ers) en mensen die te maken hebben met een burn-out om hun eigen grenzen te leren kennen en om te gaan met stress, zodat de kwaliteit van hun leven verbetert.

Wat kan je verwachten?


De consulten vinden plaats in mijn klank praktijk in Zwolle.
Alle consulten zijn energetisch.

Als je voor de eerste keer komt.

Bij de eerste afspraak vindt er een intake plaats, inclusief healing. Dit kan worden beschouwd als een volledige healing sessie. De totale duur hiervan is 1,5 uur. Tijdens de intake maak ik gebruik van reading, waarbij ik jouw energie voel, zie en interpreteer, en snel tot de kern kom. In bepaalde situaties kunnen overledenen, voorouders of spirituele gidsen doorkomen met een boodschap voor jou.

Wat doet een healing voor jou?

Een healing is bedoeld om je te ondersteunen bij het herstellen van balans, zodat je weer vooruitgang kunt boeken op het gebied van relaties, werk, gezondheid en spiritualiteit.

Door middel van een healing kun je meer innerlijke rust ervaren, je beter geaard voelen en je geest helder maken, waardoor je betere keuzes kunt maken die in lijn zijn met jouw hart.

Indien nodig krijg je praktische tips en oefeningen mee, zodat je hier op je eigen tempo mee aan de slag kunt. Daarnaast kan ik ook metingen uitvoeren om te bepalen welke plantenextracten, mineralen of vitaminen je kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke proces.

.

Wat gebeurd er tijdens een healing?

Tijdens een energetisch consult werk ik met klank en energie, waarbij jouw energetische en fysieke lichaam centraal staan.

Dit omvat onder andere het gebruik van diverse gongs, klankschalen, stemvorken, ratels, drums en meer. Mijn handen en stem zijn mijn belangrijkste instrumenten, waardoor ik een kanaal kan zijn voor wat er mag worden ontvangen of doorgegeven.

De trillingen en resonanties brengen jouw lichaam, geest en spirit in balans. De vorm van de heling ontstaat op het moment zelf, waarbij ik volledig afgestemd ben en intuïtief laat ontvouwen wat er nodig is voor jou.

Veel mensen geven na een behandeling aan dat ze een gevoel van “aanwezigheid” hebben ervaren. Ikzelf ben ook van mening dat ik niet alleen degene ben die de heling geeft. Ik voel me een kanaal voor de helende energie uit de spirituele wereld.

Tijdens de sessie neem ik jouw (mogelijke) vraagstuk mee, zodat we er op een dieper niveau naar kunnen kijken en heling kunnen bewerkstelligen, al dan niet samen met jou.

Na een consult kun je er ook voor kiezen om de verdieping in te gaan met een vervolgtraject.

Er is ook ruimte voor jou om een keuze te maken.

Het is mogelijk om te kiezen uit een healing waar jouw voorkeur naar uit gaat.
Je kan kiezen uit:

  Energetisch klankschaal massage |1,5 uur

  Dit is een helende & energie zuiverende massage van rug & benen, inclusief aromatische olie. In combinatie met stemvorken & klankschalen geeft dit een diep helend, grondend en ontspannend effect. Via trigger points en resonantie breng ik jouw meridianen in balans, waardoor jouw mind, body & spirit weer meer op elkaar zijn afgestemd.

  Reiki | New paradigm | Shamballa healing | 1 uur

  In deze behandeling maak ik gebruik van energetisch werk met mijn handen, zowel op jouw lichaam als in de aura. De resultaten zijn vaak verbluffend. Je zult de dagen na de behandeling een toename ervaren van levensenergie, waarbij jouw creativiteit weer gaat stromen. Daarnaast heeft de behandeling een grondend effect, waardoor je je veel rustiger zult voelen.

  Sjamanistische (Trance) healing | 1,5 uur

  In deze unieke sessie neem je een reis met de sjamanistische drum en klanken. Omdat je individueel bent, krijgt jouw energie de gelegenheid om op een dieper niveau te verkennen. Ik begeleid je naar de staat van Theta bewustzijn, ook wel bekend als de REM-slaap. In dit bewustzijnsniveau is je intuïtie sterk en komen inzichten sneller. Het effect van deze ervaring werkt nog dagenlang door, waardoor je je meer verbonden voelt met de natuur, mensen en vooral met jezelf. Visueel ingestelde mensen kunnen vaak krachtdieren of gidsen ontmoeten, terwijl niet-visuele mensen de reis in hun lichaam voelen en heling ervaren. Zelfs als je in slaap valt, zal de helende resonantie nog steeds haar weg vinden

  Soulretrieval | 2 uur

  Ervaar de kracht van soulretrieval, een diepgaande sjamanistische healing. Tijdens deze sessie worden verloren zielendelen bij jou terug gebracht. Jij bent al compleet, maar soulretrieval is gericht op het herinneren van wie jij werkelijk bent. In het leven en door ervaringen kunnen trauma’s ontstaan, of je je daar nu bewust van bent of niet. Merk je dat je vastloopt in je persoonlijke groei? Dit kan het gevolg zijn van onverwerkte trauma’s, blokkerende effecten of trauma in je voorouderlijke lijnen.

  De soulretrieval is een uitgebreide healing waarbij alle zware energie wordt afgevoerd en de stukjes van jouw ziel worden hersteld en terugkomen. Door deze krachtige heling kun je een diepe transformatie ervaren en weer in contact komen met jouw authentieke zelf. Laat soulretrieval je ondersteunen op je pad naar heelheid en persoonlijke groei.

  Womb healing & sjamanistische initiatie | 1 uur

  Ontdek de kracht van womb healing, waarin alle aspecten van vrouw-zijn, geboorte, creativiteit, sensualiteit en seksualiteit worden behandeld. Of je nu te maken hebt met heftige menstruaties, het uitblijven van menstruaties, gevoelens van twijfel aan jezelf of het niet kunnen bereiken van je diepste gevoelens, deze heling is voor jou.

  Misschien ervaar je fysieke problemen met je baarmoeder, zelfs als deze verwijderd is, of bevind je je in de overgangsfase. De womb healing brengt je naar de diepte van het leven als een “Wijze” vrouw. Het centrum van jouw fysieke bestaan, waar wijsheid en verborgen schatten wachten om ontdekt te worden. Deze heling creëert een diepe verbinding met dit wijze deel in jezelf, waardoor je beter je grenzen leert aanvoelen en je wijsheid kunt leven.

  Zeg vaarwel tegen het eeuwige gevoel van niet goed genoeg zijn, schaamte en twijfel. Met womb healing kun je deze belemmeringen overwinnen en vol vertrouwen jezelf omarmen. Ontdek de kracht van jouw vrouwelijke essentie en omarm je volledige potentieel.

  Energetische Chakra kaars / klank healing | 1 uur

  Ontdek de helende kracht van vuur in deze bijzondere behandeling. Deze sjamanistisch geïnspireerde sessie combineert energetisch werk met klankschalen, gongen en helende handen.

  Laat je betoveren door de pijnvrije en veilige kaarsen die speciaal zijn ontworpen om je gewenste chakra energetisch te zuiveren. Na afloop onthul ik graag wat de kaars voor jou heeft losgemaakt en laten zien welke transformatie heeft plaatsgevonden.

  Het vuur element speelt een essentiële rol in deze behandeling. Het vuur staat symbool voor transformatie, zuivering en vernieuwing. Het heeft de kracht om oude energieën te verwijderen en ruimte te creëren voor groei en heling.

  Laat het helende vuur je omringen terwijl je jezelf onderdompelt in deze unieke ervaring. Voel de warmte en kracht van het vuur terwijl het je energie reinigt, blokkades oplost en balans herstelt.

  Ervaar de magie van vuur en laat het jouw innerlijke transformatie ondersteunen. Sta open voor de helende kracht van dit element en ontdek een diepe verbinding met jezelf en jouw innerlijke vuur.

  FAQ

  Krijg ik een vergoeding van de ZKV?

  Livingjoy is aangesloten bij de VBAG & RBCZ. Vergoeding via jouw aanvullende ZKV is mogelijk. Wel is het belangrijk om dit van te voren goed helder te hebben en jouw verzekering te raadplegen. Livingjoy wordt vergoed vanuit de alternatieve energetische therapie. Alleen de BTW vrije consulten worden vergoed uit de zorgverzekering.

  Kan ik een traject vanuit mijn werk (onderneming) volgen?

  Ja, dat is mogelijk. De consulten zijn niet vrijgesteld van BTW voor werkgevers en ondernemers, en worden niet vergoed door de ZKV (Zorgverzekeringswet). Dit betekent dat er naast de reguliere prijs 21% BTW wordt toegevoegd. Als je graag een traject bij Livingjoy wilt volgen vanuit je werkgever of eigen onderneming, neem dan het beste contact met mij op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden.

  Ik wil een healing kan ik de intake overslaan?

  De intake maakt deel uit van de healing en is tevens verplicht in mijn praktijk om erkenning vanuit de beroepsverenigingen te waarborgen. Naast de energetische reading die ik uitvoer, is de intake belangrijk zodat ik tijdens een sessie precies weet wat ik mag en kan doen, welke contra-indicaties er zijn en om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van jouw healing aanvraag. Dit is omdat de voorgeschiedenis en vraagstukken van ieder individu anders zijn. De duur van de intake kan variëren afhankelijk van de relevantie van de voorgeschiedenis, soms langer en soms korter.

  Ik heb geen trauma of heftige klacht, maar wil wel heel graag een healing, omdat ik voel dat het nodig is. Kan dit?

  Natuurlijk!. Er zijn mensen die om de zoveel tijd bij mij komen voor een energetische APK (preventief).

  Openingtijden

  Maandag – 9:30 / 17:00
  Dinsdag – 9:30 / 17:00
  Woensdag – In overleg
  Donderdag – 9:30/ 17:00
  Vrijdag – In overleg
  Zaterdag – Gesloten
  Zondag – Gesloten

  Klachten procedure

  Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

  Contact

  Zalmkolk 6
  8017 PA Zwolle

  Voor een afspraak of vragen neem contact op.

  Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

  Voor de verzekeraars

  Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
  Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
  KVK: 5083986
  BTW nr: NL001740472B64
  Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017