Klank Academie

Become love, preach love & embody your inner wisdom.

Welkom bij de online klank academie.

Een waardevolle bron voor jouw reis naar sjamanistisch healen en het (her)ontdekken van jouw ware natuur.

Hier leer je de kracht van sjamanistisch klank healing, het healen met de voice & stemvorken en het toepassen van mantra’s als helende instrumenten.

Stel je eens voor dat je de mogelijkheid hebt om jezelf en anderen diepgaand te helen met behulp van de eeuwenoude sjamanistische tradities. Door de magie van klank en trilling te omarmen, open je de poorten naar een wereld van heling en transformatie. In de Online Klank Academie van LivingJoy leer je hoe je jouw stem en klanken kunt inzetten als krachtige instrumenten voor genezing.

Ontdek de verborgen krachten van je eigen stem en leer hoe je met behulp van klank blokkades kunt doorbreken en energie kunt laten stromen. Voice healing stelt je in staat om jezelf en anderen te bevrijden van belemmeringen en trauma’s, waardoor er ruimte ontstaat voor heling op alle niveaus. Je zult versteld staan van de diepe impact die jouw stem en klank kan hebben op fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

De Online Klank Academie van LivingJoy is ontworpen om jou te begeleiden op jouw unieke pad van klankhealing en sjamanistisch healen. Of je nu een beginnende beoefenaar bent die wil ontdekken wat klankhealing te bieden heeft, of een ervaren healer die zijn vaardigheden wil verfijnen, er is voor iedereen iets te leren en te groeien.

Onze online cursussen en trainingen zijn zorgvuldig samengesteld, waarin eeuwen oude technieken worden toegepast. Je krijgt toegang tot waardevolle lesmaterialen, geleide meditaties, praktische oefeningen en inspirerende begeleiding. Bovendien heb je de flexibiliteit om in je eigen tempo te studeren en te oefenen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Als je jezelf wilt onderdompelen in de helende kracht van klank en sjamanisme, dan is de Online Klank Academie iets voor jou.

Energetisch healen met de stemvorken.

Naast sjamanistisch klank healing biedt de online Klank Academie ook de mogelijkheid om te leren healen met stemvorken. Stemvorken werken op subtiele energieniveaus en helpen bij het herstellen van de harmonie in het lichaam en de geest. Je leert hoe je de stemvorken kunt gebruiken om specifieke klanken en frequenties toe te passen op bepaalde delen van het lichaam, waardoor een diepgaande heling en balans ontstaat.

De klankcoach academie trainingen.

Sjamanistisch healen met Medicine voice

Medicine Voice is een krachtige vorm van sjamanistisch healen waarbij de stem wordt ingezet om obstakels te doorbreken en heling te bevorderen. Het is het pad van het hart, waar klanken en trillingen resoneren met de diepere lagen van ons wezen. Medicine Voice brengt balans, transformatie en heling in lichaam, geest en ziel.

Healen met de kristallen klankschaal

“Be your light frequency” is een krachtig concept dat staat voor het vinden en uitstralen van je eigen unieke lichtfrequentie. Het omvat onder andere het gebruik van kristallen klankschalen voor helende vibraties die resoneren met je energieveld, waardoor blokkades worden opgelost en harmonie wordt hersteld. Ontdek jouw innerlijke stralende frequentie en laat je licht schijnen!

Healen met de stemvorken

“Stay in Tune” is een online training dat draait om het in harmonie blijven met jezelf en je omgeving. Door middel van het healen met stemvorken kunnen blokkades worden opgelost en energie weer in balans gebracht. De trillingen van de stemvorken resoneren met je lichaam en helpen je om af te stemmen op een gezonde en harmonieuze frequentie. Blijf in balans en blijf in harmonie met “Stay in Tune”

Zing jezelf lichter in 7 dagen | Mantra challenge

Doe mee aan de “Zing Jezelf Lichter” mantra challenge en ontdek de kracht van zingen voor transformatie. Leer eenvoudige mantra’s die je stem activeren en je energie verhogen. Breng licht in je leven, laat los wat je niet langer dient en omarm een dieper gevoel van vreugde en verbinding. Verander je frequentie en zing jezelf lichter!

Unlock your sacred voice

Unlock Your Sacred Voice en bevrijd jezelf van belemmeringen. Ontdek de kracht van jouw stem en zing vrij zonder schaamte. Verhoog je zelfvertrouwen, expressie en innerlijke groei. Herontdek de magie van jouw unieke geluid en laat jouw stem stralen in de wereld. Ontketen jouw potentieel en omarm de vrijheid van jouw sacred voice.

De kracht van voicehealing.

Ontdek de kracht van Voicehealing en bevrijd jezelf. Verwijder obstakels, maak contact met de elementen en zing jezelf vrij in slechts 5 lessen. Laat jouw stem de weg wijzen naar innerlijke transformatie, heling en persoonlijke groei. Ervaar de magie van zelfexpressie en ontdek de krachtige genezende werking van jouw eigen stem.

Kracht van helende manta’s.

Mantra’s, de heilige klanken en woorden uit verschillende spirituele tradities, vormen ook een belangrijk onderdeel van de Online Klank Academie van LivingJoy. Je leert hoe je mantra’s kunt gebruiken om jezelf te centreren, te kalmeren en te verbinden met de bron van helende energie. Het zingen en chanten van mantra’s opent de deuren naar innerlijke vrede, spirituele groei en diepe verbinding met het goddelijke.

Openingstijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

 Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017