Tarieven

Een healing moment voor jou zelf, waarin je thuis komt in jouw lichaam.

Tarieven

Begin jouw transformatie met een krachtig 1e energetisch (healing) consult inclusief intake, dat 1,5 uur duurt. Samen zullen we ontdekken wat jouw specifieke behoeften zijn.

Je hebt vrijblijvend de keuze om een energetisch vervolgtraject te volgen of losse healing consulten te nemen. De duur en het aantal consulten van dit traject worden volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en hulpvraag.
Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw groei en welzijn.

Scroll naar beneden voor meer informatie over mijn overige consulten.

Energetisch Consult en/of Eerste consult | 1,5 uur

€ 140,-
(BTW vrij)

Energetisch Traject op maat | vanaf 4 consulten | 1,5 uur

€ 130,- vanaf het 2e consult (BTW vrij)

Vergoedingen

Bij LivingJoy ben je verzekerd van professionele zorg. Als geregistreerde praktijk bij de VBAG en de RBCZ voldoen wij aan de hoogste standaarden. Dit betekent dat je mogelijk in aanmerking komt voor vergoedingen vanuit het aanvullende alternatieve pakket van je ziektekostenverzekering voor jouw energetische consult. Controleer echter altijd eerst je verzekering om zeker te zijn. Ontdek de mogelijkheden en investeer in je welzijn met LivingJoy.

Overige consulten

Deze consulten vallen niet over de BTW vrije consulten en worden niet vergoed door de verzekeraar. Deze tarieven zijn incl. 21% BTW.

Energetisch klankschaal massage |1,5 uur € 140,-

Ervaar de helende kracht van onze rug- en beenmassage, die tevens zorgt voor energetische zuivering. Deze massage maakt gebruik van aromatische oliën en wordt versterkt door het gebruik van stemvorken en klankschalen. Het resultaat is een diep helend, aardend en ontspannend effect. Door middel van het behandelen van trigger points en het creëren van resonantie breng ik jouw meridianen in balans, waardoor jouw geest, lichaam en spirit weer op harmonieuze wijze op elkaar afgestemd worden.

Reiki | New paradigm | Shamballa healing | 1 uur €130,-

In deze behandeling maak ik gebruik van energetisch werk met mijn handen, zowel op jouw lichaam als in de aura. De resultaten zijn vaak verbluffend. Je zult de dagen na de behandeling een toename ervaren van levensenergie, waarbij jouw creativiteit weer gaat stromen. Daarnaast heeft de behandeling een grondend effect, waardoor je je veel rustiger zult voelen.

Sjamanistische (Trance) healing | 1,5 uur € 140,-

In deze unieke sessie neem je een reis met de sjamanistische drum en klanken. Omdat je individueel bent, krijgt jouw energie de gelegenheid om op een dieper niveau te verkennen. Ik begeleid je naar de staat van Theta bewustzijn, ook wel bekend als de REM-slaap. In dit bewustzijnsniveau is je intuïtie sterk en komen inzichten sneller. Het effect van deze ervaring werkt nog dagenlang door, waardoor je je meer verbonden voelt met de natuur, mensen en vooral met jezelf. Visueel ingestelde mensen kunnen vaak krachtdieren of gidsen ontmoeten, terwijl niet-visuele mensen de reis in hun lichaam voelen en heling ervaren. Zelfs als je in slaap valt, zal de helende resonantie nog steeds haar weg vinden.

Soulretrieval | 2 uur € 180,-

Ervaar de kracht van soulretrieval, een diepgaande sjamanistische healing. Tijdens deze sessie worden verloren zielendelen bij jou teruggewonnen. Jij bent al compleet, maar soulretrieval is gericht op het herinneren van wie jij werkelijk bent. In het leven en door ervaringen kunnen trauma’s ontstaan, of je je daar nu bewust van bent of niet. Merk je dat je vastloopt in je persoonlijke groei? Dit kan het gevolg zijn van onverwerkte trauma’s, blokkerende effecten of trauma in je voorouderlijke lijnen.

De soulretrieval is een uitgebreide healing waarbij alle zware energie wordt afgevoerd en de stukjes van jouw ziel worden hersteld en terugkomen. Door deze krachtige heling kun je een diepe transformatie ervaren en weer in contact komen met jouw authentieke zelf. Laat soulretrieval je ondersteunen op je pad naar heelheid en persoonlijke groei.

Womb healing & sjamanistische initiatie | 1 uur € 130,-

Ontdek de kracht van womb healing, waarin alle aspecten van vrouw-zijn, geboorte, creativiteit, sensualiteit en seksualiteit worden behandeld. Of je nu te maken hebt met heftige menstruaties, het uitblijven van menstruaties, gevoelens van twijfel aan jezelf of het niet kunnen bereiken van je diepste gevoelens, deze heling is voor jou.

Misschien ervaar je fysieke problemen met je baarmoeder, zelfs als deze verwijderd is, of bevind je je in de overgangsfase. De womb healing brengt je naar de diepte van het leven als een “Wijze” vrouw. Het centrum van jouw fysieke bestaan, waar wijsheid en verborgen schatten wachten om ontdekt te worden. Deze heling creëert een diepe verbinding met dit wijze deel in jezelf, waardoor je beter je grenzen leert aanvoelen en je wijsheid kunt leven.

Zeg vaarwel tegen het eeuwige gevoel van niet goed genoeg zijn, schaamte en twijfel. Met womb healing kun je deze belemmeringen overwinnen en vol vertrouwen jezelf omarmen. Ontdek de kracht van jouw vrouwelijke essentie en omarm je volledige potentieel.

Energetische Chakra kaars / klank healing | 1 uur€ 130,-

Ontdek de helende kracht van vuur in deze bijzondere behandeling. Deze sjamanistisch geïnspireerde sessie combineert energetisch werk met klankschalen, gongen en helende handen.

Laat je betoveren door de pijnvrije en veilige kaarsen die speciaal zijn ontworpen om je gewenste chakra energetisch te zuiveren. Na afloop onthul ik graag wat de kaars voor jou heeft losgemaakt en laten zien welke transformatie heeft plaatsgevonden.

Het vuur element speelt een essentiële rol in deze behandeling. Het vuur staat symbool voor transformatie, zuivering en vernieuwing. Het heeft de kracht om oude energieën te verwijderen en ruimte te creëren voor groei en heling.

Laat het helende vuur je omringen terwijl je jezelf onderdompelt in deze unieke ervaring. Voel de warmte en kracht van het vuur terwijl het je energie reinigt, blokkades oplost en balans herstelt.

Ervaar de magie van vuur en laat het jouw innerlijke transformatie ondersteunen. Sta open voor de helende kracht van dit element en ontdek een diepe verbinding met jezelf en jouw innerlijke vuur.

FAQ

Krijg ik een vergoeding van de ZKV?

Livingjoy is aangesloten bij de VBAG & RBCZ, waardoor vergoeding via jouw aanvullende zorgverzekering mogelijk is. Het is echter belangrijk om dit vooraf duidelijk te verifiëren en contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij. Livingjoy valt onder de alternatieve energetische therapie en komt in aanmerking voor vergoeding. Let op: alleen de BTW-vrije consulten worden vergoed door de zorgverzekering.

Kan ik een traject vanuit mijn werk (onderneming) volgen?

Ja, dat is mogelijk. De consulten zijn niet vrijgesteld van BTW voor werkgevers en ondernemers, en worden niet vergoed door de ZKV (Zorgverzekeringswet). Dit betekent dat er naast de reguliere prijs 21% BTW wordt toegevoegd. Als je graag een traject bij Livingjoy wilt volgen vanuit je werkgever of eigen onderneming, neem dan het beste contact met mij op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden

Ik wil een healing kan ik de intake overslaan?

De intake maakt deel uit van de healing en is tevens verplicht in mijn praktijk om erkenning vanuit de beroepsverenigingen te waarborgen. Naast de energetische reading die ik uitvoer, is de intake belangrijk zodat ik tijdens een sessie precies weet wat ik mag en kan doen, welke contra-indicaties er zijn en om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van jouw healing aanvraag. Dit is omdat de voorgeschiedenis en vraagstukken van ieder individu anders zijn. De duur van de intake kan variëren afhankelijk van de relevantie van de voorgeschiedenis, soms langer en soms korter.

Ik heb geen 'ernstige' klacht, maar wil wel heel graag een healing, omdat ik voel dat het nodig is. Kan dit?

Natuurlijk!. Er zijn mensen die om de zoveel tijd bij mij komen voor een energetische APK (preventief).

Openingtijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017