Contact

Healing ~ Sjamanisme ~ Soundhealing ~ Klankschaal massage

Adres & Route 

Praktijk Livingjoy
Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vraag vul het onderstaand contact formulier in en klik op versturen. Je kan mij ook appen.

Contact formulier

Route Station lopend (5-10 min)

Stap uit aan de achterkant van het station. Vanaf het plein bij het stadskantoor ga je rechtsaf de Koggelaan op. Aan het einde van de straat ga je rechts de Stockholmstraat op. Via een

Ga via de Stockholmstraat rechts het fietspad de Schellerweg op. Je loopt onder een korte brug door en gaat rechtdoor over een bruggetje. Na het bruggetje ga je rechts het Schellerpad op. Je loopt rechtdoor. Aan het einde van de weg loop je door twee appartementencomplexen richting de AH. Je gaat langs de AH en de cafetaria, steek over, loop rechtdoor over het bruggetje en ga onder het appartementencomplex door. Daar zie je een hoog rond gebouw. En daar moet je zijn.

Route Station bus (10 min)

Op station Zwolle pak je de stadsbus Syntus lijn 6 richting Ittersumerbroek via Oldernelerl. Je stapt uit op Forelkolk. Deze bushalte grenst aan het bruggetje dat beschreven staat in de looproute vanaf de AH.

Route Auto

Vanaf de A28 vanuit Amersfoort-Arnhem neem je afslag Zwolle-Zuid Hattem. Verkeersplein rechtsaf op de N337 richting Zwolle-Zuid Hattem. Ga rechtdoor tot op de N337, 2e afslag rechts op de Burgemeester van Walsumlaan richting Windesheim. Ga aan het einde van de straat bij de T-splitsing links de Pilotenlaan op. Bij het einde van de Pilotenlaan weer bij de T-splitsing links de Pilotenlaan op. De Pilotenlaan met veel bochten helemaal uitrijden.

Wanneer je bij een scherpe S-bocht bent en het pleintje ziet met de AH links van je, dan rijd je verder langs de cafetaria. Dan neem je de eerste weg rechts richting Jena plan schooltje. Aan het einde van de weg weer rechts.

De Milarepa Toren bevindt zich pal naast de Jena plan school de Phoenix. Je kunt ons vinden in een inham, waarna je een grote pergola voor de deur ziet staan. Vanaf de A28 Meppel neem je de afslag Zwolle-Zuid, Hattem. Bij de rotonde driekwart, je komt dan op de N337. Volg de rest van de route hierboven beschreven.

Parkeren

Parkeren kan in de Zalmkolk voordat je de inham inrijdt waar ons huis zich bevindt. Of het kan bij de AH aan de Pilotenlaan. (Kijk dan in de beschrijving Route station lopend) hoe je vanaf de AH bij de Milarepa Toren komt.

 

Openingtijden

Maandag – 9:30 / 17:00
Dinsdag – 9:30 / 17:00
Woensdag – In overleg
Donderdag – 9:30/ 17:00
Vrijdag – In overleg
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten

Klachten procedure

Bij klachten over Livingjoy stuur een mail waarin jij jouw klacht beschrijft. We kijken of we er samen uitkomen. Mocht dit zich niet oplossen, kan jij jouw klacht indienen bij de klachtencommissie.

Contact

Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle

Voor een afspraak of vragen neem contact op.

Of stel jouw vraag via whats app. Dan reageer ik wanneer mogelijk.

Voor de verzekeraars

Livingjoy is een energetisch praktijk voor healing & Reading van Brenda Wielders.
Alle consulten zijn energetisch en BTW vrij.
KVK: 5083986
BTW nr: NL001740472B64
Licentie voor vergoedingen is verkregen via de opleiding Mens & Intuïtie afgerond 2007-2009 en de medische basis kennis bij CON AMORE afgerond in 2017